Följ bloggen

Följ min blogg med bloglovin

musiklektion

Här sitter jag framför datorn på morgonen eftersom jag inte har något bättre för mig. Strax ska jag till första lektionen efter lovet och det är musik! Vi ska öva på låtarna som vi ska sjunga på våran konsert 10 maj. Nu känns det konstigt att en ny vecka med massa sånglektioner kommer igång, eftersom jag inte sjungit mer än för mig själv under hela lovet. På onsdag är det dock ingen musikallektion, vilket känns jättetråkigt.. Men det kanske blir skönt med lite vilotid istället.

www.jennifersolorzano.blogg.se

Hej! Nu har jag startat en ny blogg. Jag ville ha den mer seriös, så jag bytte namn och fick bort alla gamla inlägg.
Här till vänster ser ni en youtubeknapp som ni kan klicka på och så kommer ni till min kanal. Där kan ni se mina videos där jag sjunger.
Jag bloggade ju förut på flummjennan.blogg.se, men ville som sagt ha en blogg mer inriktad på musik. Jag har också en vardagsblogg där jag skriver om allt möjligt, jennifersolorzano.devote.se.
Till er som är nya läsare kan jag presentera mig lite. Jag heter då Jennifer och fyller 15 inom kort. Min högsta dröm är att bli artist och sakta men säkert kämpar jag mot detta mål. Jag är oftast glad och sjunger hela tiden. Jag går på Adolf Fredriks musikklasser i åttonde klass och på fritiden spelar jag teater, sjunger och dansar.
Ni får ha det bra!

RSS 2.0