Lyssna på körmusik

Kom ganska så precis hem från konsertrepet i Maria Magdalena kyrka!
Tisdagen den 31 maj kl.19.00
Maria Magdalena kyrka
Konsert
4ab, 8cd
Dirigenter: Anna Sievers, Karin Bjurvald, Natalia Edvall
Biljetter 100 kr/ stud gratis, säljs vid entrén 1 timma före
konserten
Imorgon alltså, kan ni komma och kolla om ni gillar körmusik. Vi kommer sjunga:
-Irish Blessing
-Pippi potpurri
-Sommarpsalm
-Den blida våren är inne
-Jungfrun hon går i ringen
-Vi är blommor
och kanske någon mer som jag glömt.
Det kostar 100:- för vuxna, men alla ni som studerar kommer in gratis ;)
Klockan 19.00 och biljetterna säljs där en timme innan fram till konserten.

Show me how you Burlesque

Nu har jag hittat en lösning till er på bloggen iallafall!


Videobomb med musikalen!

Nu är musikalterminen slut! Men efter sommaren börjar det igen. Här är alla nummer jag var med på idag, förutom ETT. Det jag gillade bäst... Jag hade danssolo till "Show me how you Burlesque", men den blev blockad av youtube pga musikbakgrunden. Men jag ska försöka lösa det på något vis i alla fall. Enjoy!
:


Videoblogg


Såklart

Som typiskt är har jag ont i halsen! Det passar verlkigen inte nu, men det är ju alltid så att man får ont i halsen när man ska sjunga eller får en stor finne innan klassfotot.
.
Har haft ont sedan onsdags och jag känner hur jag blir mer och mer förkyld. Dessvärre kan jag inte vila rösten eftersom alla dagar har jag någonting med sång. I onsdags hade vi musikal, torsdag: sånglektion, Igår: Soarérep, Idag: Musikalrep, Imorgon: Tre musikalföreställningar, måndag: Konsertrep, tisdag: konsert! Sen på ONSDAG får jag äntligen vila. Och sen är det ett litet lov och några dagar efter det är det Sommarlov!
.
Repetionerna gick bra idag och det verkar bli en jättebra show ;) Kom igen och köp biljetter! Tror det går att köpa på plats imorgon. Det finns en föreställning klockan 11.00 och en 14.00, men den senare vet jag är slutsåld.
Gratis för barn under 12, 40:- för studerande och 80:- för vuxna.
.

Musikal

Imorgon är det upp tidigt och repa hela dagen!
På söndag är det upp tidigt och ha tre föreställningar!
Kom gärna och kolla :D Ni köper biljetter på Kulturama i Hammarby Sjöstad.
Min grupp kommer att vara med i början av hela konserten med alla andra grupper och sjunga "Jellicle Cats". Sedan kommer vi Dansa till "Show me how you Burlesque" och direkt efter det ska vi sjunga och dansa till "Fame". Lite senare ska vi sjunga och spela teater lite grann till "Summer nights" och efter det blir det sång och dans till "Youre the one that I want". Det sista vi gör är att sjunga tillsammans med alla på "We go together".
Från musikalen Grease!


Opera

Igår var jag med mamma och Jorge på Kungliga Operan! Det var jättevackert och det bästa var att min kompis Emma var med i den! Hon är med i barnkören och spelar en liten tjej vars pappa krockar med en annan pappa. Det var jättekul och se och hon var med i nästan hela andra akten.
Jag tipsar er verkligen om operan Bohème!
Bohème


Det närmar sig

Snart är det sommarlov och det betyder uppspel! Det var meningen att jag skulle ha teaterföreställning på måndag, men det kommer tydligen inte bli av :/ Synd.
Helgen 28-29 maj har jag musikalhelg! Då blir det repitioner på lördagen och tre föreställningar på söndagen :) Biljetter kan man köpa på Kulturama. Vet ej priset ännu, men det brukar vara 40:- för ungdomar.
31 maj har vi konsert med körklassen igen. I Maria Magdalena kyrka den här gången och biljetterna köps för 100:- där innan konserten. Jag tror det är gratis för studerande.
9 juni har vi soaré med klassen. Det kommer bli jättekul. Jag ska vara konferencier tillsammans med Daniel. Jag ska också sjunga och spexa till ett musikalnummer med min vän Emma. Inträde betalas där, men vet inte hur mycket. Inte mycket tror jag.
Ni får gärna komma på alla, men jag tipsar om att komma på Soarén. Jag tror det kommer bli jättebra. Många kommer visa upp sina talanger och vi kommer göra klassnummer också.
Lite oseriös bild på mig från Helges :)

Konsert

Idag hade vi konsert med vår körklass. Det var kul. Vi sjöng Pippi potpurri bland annat vilket var annorlunda och roligt!

Jättebra!

För alla som undrar: Sigtuna var underbart! Vill verkligen börja där.

Internat

Snart åker jag till Sigtuna! Där ska jag provbo på ett internatgymnasium. Spännande. Jag kommer hem på lördag, så jag blir inte borta så länge, men det ska bli jättekul.
Jag ska bo på elevhemmet Backa


Lite mer tid

Det blev ingen kvartett eftersom våran musiklärare var sjuk. Synd, men ändå skönt. Imorgon har vi två musiklektioner, men förhoppningsvis har vi kör tillsammans med parallelklassen på helklasstimmen. Den andra timmen har vi teori. Om det blir kvartett har jag iallafall hunnit öva lite mer nu.
Nu ska jag lyssna igenom inspelningen från min sånglektion och skriva anteckningar. Hos min sångcoach så spelar vi alltid in hela lektionen, så att man kan få in alla tips en extra gång i skallen. Smart va?
Min sångbok och bränd cd

Nervös

Åh, vad jag är nervös. På musiken ska vi köra kvartett på "Irish blessing".. Jag sjöng det i fredags, men det gick inte bra för våran grupp, så vi måste göra om det idag och jag känner mig inte redo :(
Ni får hålla tummarna och så får jag tänka positivt!

RSS 2.0