Skolfoto imorgon

Har precis duschat efter en joggingtur! Och nu sitter jag och dricker en banansmoothie, gott.
Imorgon är det skolfoto, som rubriken berättar. Jag är självklart taggad och har bestämt kläder och övat miner sen flera veckor tillbaka. Jag är redo!
Efter fotot kommer den jobbiga väntan... Men förra året gick det faktiskt ganska snabbt, så jag får hoppas på det i år igen.
Nu blir det sova, så jag kan gå upp tidigt imorgon!
Förra årets skolfoto :)


Bra

Det är ändå ganska skönt att skolan kommit igång nu, fast vi slutar så sent.
Men nu är det fredag! Och helg :) Härligt
Jag behöver eran hjälp. Det skulle vara jättegulligt om ni kunde ge mig massor av låttips. Snabba låtar som alltså inte är lugna. Och inte för höga. Jag ska ju nämligen välja två låtar inför artistlägret jag ska på och där ska man välja en av dem att arbeta med. Så storma på!

Musik

Har precis försökt skriva lite musik vid pianot. Jag kom en liten bit, men verkligen inte klart. Kul är det i alla fall!
Idag hade vi terminens första musiklektion och i mitt undermedvetna har jag saknat det. Det var så fint att höra körens röster igen.
I år ska vi ha sex musiklektioner i veckan! Förra året hade vi bara fem. Detta innebär att jag har musik en gång varje dag förutom torsdag då jag har två gånger. Dessutom har jag ju mina sånglektioner och musikallektioner på fritiden också. Det blir mycket, vilket är jättebra! :D

Sommarframkallning

Jag har typ lust att gå och lägga mig nu. Är riktigt trött. Men samtidigt så vet jag att jag kommer vakna upp runt tolv då och sedan ha svårt att sova. Hur ska man göra i en sån situation?
Jag har i alla fall lovat mig själv att gå och lägga mig senast halv tio varje vardag så att jag orkar koncentrera mig i skolan! Jag tror faktiskt att det kommer gå bra.
Nu sitter jag och sorterar bilder från sommaren som jag senare (kanske imorgon) ska gå och framkalla för att sedan sätta upp på min vägg tillsammans med mina tidigare sommarbilder. Kommer bli så fint!

Första dagen

Skolan började idag. Nu är allt igång!
Vi fick våra scheman och jag ska börja planera mina aktiviteter för terminen, som drar igång i september.
Det kändes faktiskt kul att träffa alla igen och det var skönt att komma tillbaka, trots att jag inte alls har längtat efter skolstart. På torsdag börjar vi med vårat riktiga schema och jag startar med en skön sovmorgon!
"Herre på täppan"


Gotland, Fårö 2011

Ååh, vad härligt det var!
Jag åkte med Katarina och Maria Magdalena församling till Gotland och campade i fyra dagar tillsammans med massor av andra underbara ungdomar.
Vi hade inte så tur med vädret och sista kvällen regnade det sjukt mycket, så vi bestämde oss för att allihopa sova i husbussen. Under regn, åska, blixt och stark vind packade vi ihop våra tält och sen mös i ner oss på madrasserna.
Det var verkligen ett bra slut på sommarlovet med den fina stranden vid havet och alla härliga människor. Men imorgon börjar skolan!

Allsång och Gotland

Igår var jag på allsång på skansen! Det var första gången nånsin för mig, men sista för sommaren.
Visst var det kul, Måns var gullig och det var kul att sjunga med. Men det var inte så jättebra artister där.
Nu ska jag åka till Gotland! Med några från min konfirmation med kyrkan. Jag kommer hem på lördag, så ni får ha det bra tills dess!

Människor

Vilken härlig helg!
Träffat massor av människor som jag inte träffat på länge. Först släktträff, sen min brorsons barnkalas och min väns tjejmiddag! Mysigt.
Nu ska jag äta lite lunch, sen blir det faktiskt Gröna Lund med Isabel.
.
Josefins tjejmiddag


Släkten

Just nu sitter jag inlindad i en grön filt i mormor och morfars soffa och tittar på tv. Så mysigt! Imorgon har vi släktträff så vi åkte upp hit till Rengsjö idag. Det är alltid kul att äta god mat tillsammans med massa trevliga människor som man bara träffar en gång om året. Men jag åker tillbaka ner till Stockholm på söndag morgon och då ska vi fira min brorsson som fyller fyra år. Senare på kvällen ska jag till min kompis och även fira hennes födelsedag :)

Slut på sommaren

Idag förväntade jag mig sol när jag vaknade. Tyvärr var det mulet och jag drog på mig ett par jeans. Vart tog sommaren vägen liksom? Jag hade planerat att ta igen solbrännan nu i augusti här i Sverige, eftersom det inte blev så mycket i Brighton. Men icke sa nicke. Och när man går i affärer känns det som det är höst på grund av alla jackor och så tittar man ut och får det bekräftat. Det är höst! Men det är lite mysigt ändå. Känns faktiskt som det kommer bli en bra höst i år.
Idag träffade jag Emma, vilket jag inte gjort på hela sommaren. Vi fikade och gick runt på stan. Nu känns det verkligen som skolstarten är nära!
.
Min klass på skolavslutningen :)


Camp Lingman 2011

JA! Jag kom med :D
Idag fick jag verkligen en bra start på dagen när jag gick in på mailen och upptäckte att jag fått en inbjudan till årets artistläger. Tack!
Den 8 september till 11 september är jag på Graninge stiftsgård och sjunger med massor av andra ungdomar. Jag var där förra året också så jag vet att det kommer bli jättekul!
.
Jag och Rabih på förra årets läger :)


En söndag

Jag är förkyld. Tur att vädret har varit på min sida i alla fall. Det hade inte varit så kul att bara vila hela dagen om solen skint utanför fönstret, men nu var det faktiskt ganska mysigt att titta på Gossip Girl samtidigt som jag hörde regnet smattra.
Det är inte långt kvar till skolan börjar! 2 veckor för min del. Vilket är tur, eftersom det finns de som börjar om en och en halv vecka.
Det är ju alltid lite spännande att börja igen efter ett långt lov, se hur alla förändrats. Men samtidigt vet vi ju att efter en månad är man trött igen. Därför har jag bestämt mig för att planera bättre den här terminen. Så att jag verkligen hinner med allt plugg och får tillräckligt med sömn. Önska mig lycka till!
.
Bild på mig från i våras


Konfirmation hos Isabel

Min barndomsvän Isabel konfirmerades idag. Det var i Tibble kyrka så jag, mamma och Jorge kom och kollade på. Efteråt var det mottagning med massor av trevligt folk hemma hos dem och det var verkligen härlig stämning!
Tyvärr inser jag idag att jag har blivit väldigt förkyld efter Englandsresan... Så nu ligger jag bara i sängen och kollar på Gossip Girl.
.
Jag och min älskade mamma påväg till Täby


Motion

Har precis kommit hem från Eriksdalsbadet. Motionssimmade och solade lite. Skönt!
Lite senare idag ska jag träffa Greta som jag var på konfirmationsläger med. Det ska bli kul, eftersom jag saknat henne :)
Ha en bra dag!


Stockholmssommar

Härlig dag!
Min frisör ringde mig och sa att hon hade hört att jag behövde klippas. Så jag fick en tid klockan kvart över ett och vet ni vad jag gjorde? Jo jag gick dit. Istället för att ta tunnelbanan från skanstull till fridhemsplan så promenerade jag i en timme genom stan. Det var så härligt att bara gå där själv och lyssna på musik i solen så jag bestämde mig för att gå hem också. Jag satte mig och solade i Gamla stan ett tag.
När jag kom hem tog jag en dusch och sedan var det goda grillade köttet klart som vi åt tillsammans hela familjen. Mys!
Nu mår jag bra, men är fortfarande trött och hes :/
¨
Resultatet efter klippningen


Stockholm <3


Slappna av

Godmorgon!
Igår var min första hela dag i Sverige på länge. Självklart ville jag få lite färg (eftersom i England blir man blek...) så jag och Lova gick och badade på Eriksdalsbadet. Skönt med Sverigesommar!
Lite senare åkte jag till pappa och gav honom sin englandspresent och berättade om resan.
Idag ska jag nog bara ta det lugnt och vila ut mig. Sola på balkongen och läsa. Kanske hittar på något lite senare.
bild från stranden i Brighton


Borta bra, men hemma bäst

Hemma i Stockholm! Skööönt... Men samtidigt känns det tomt och sorgligt. Det har varit så underbart och jag saknar redan Brighton, men jag ska försöka se det positiva. Nu kan jag till exempel springa ner när jag vill och köpa en nattmilkshake!
.

Lättad

Nu har vi nästan packat klart. Skönt! Bara det som vi lär behöva imorgon och på hemresan är inte nerstoppat.
Dagens minus är att min hennatatuering redan börjat gå bort :/
Men annars har dagen varit ett stort PLUS! Vi har shoppat det sista, solat och tro det eller ej, BADAT! Jag badade för det var så varmt. Vattnet var kallt, men för första gången kändes det verkligen som sommarväder.
Senare på kvällen hade vi en liten avskedsmiddag med våran grupp. Det var en italiensk buffé och jag åt tills jag nästan sprack, men så gott det var.
Vi gav Aida (våran ledare) lite gåvor. Bland annat en t-shirt med våra namn på och en fin hälsning på framsidan!
.
För en gångs skull fullproppat


Aida med sin nya tröja :D


RSS 2.0