Vinnare

Vi hade våran konsert idag! Det var först stressigt, men sedan vart det bara kul. Jag sjöng Naturally och dansade till Piece of me.
Jag visste inte att det var en tävling, men de korade iallafall tre vinnare och jag var en av dem! Jag, Amanda och en tjej som heter Eva var alltså favoriterna bland alla 30. Men alla var jätteduktiga!
Nu har vi ätit och ska strax gå till piren för dagens kvällsaktivitet.
.
Jag med mina bakgrundsdansare Ebba och Johanna :)


Så bra!

Alla dagar är så kul!
De börjar dock med att gå upp tidigt, vilket är lite segt. Och tretimmarslektionerna likaså, men sen flyter dagen på!
Idag var vi på discot och efter det gick vi till piren för att åka karuseller. De var både läskiga och roliga och jag åkte i min första loop!
Vi har det verkligen bra här, men nu är det bara sex dagar kvar..
.
Den var jättekul!


Jag och Johanna gjorde hennatatueringar :)


Hastings idag, imorgon London

Idag har vi varit i Hastings och det var jättefint där! Det var varmt och bredvid stranden fanns det en nöjespark med en "Extreme"-liknande karusell som vi åkte. Den var sjukt läskig! Tyvärr badade vi inte och jag har faktiskt inte ens använt min bikini nånting här. Så kallt har det varit :/ Men nu är värmen påväg och jag kommer förmodligen använda shorts imorgon när vi shoppar i London ;)
En rolig sak är att på konserten kommer jag ha bakgrundsdansare! Det är ganska nytt och häftigt.
Jag på lektion i torsdags :)


Pop idol

Kom ganska nyss hem från STS disco, vilket var kul, men nu har jag ont i öronen :p
Idag hade vi våra första Pop Idol-lektioner och det gick alldeles utmärkt! Vi delades in i två grupper och våran startade med dans. Uppvärmningen och tekniken var rolig, men när det kom till koreografin vart det svårt. Den var snabb och lite annorlunda från vad jag brukar dansa.
Sånglektionen hade vi efter lunch. Först hade vi en gemensam uppsjungning och sen fick man sjunga en och en. Jag har valt att sjunga Naturally på våran konsert nästa fredag och de här dagarna övar vi på stageing och sången till låten. Jag har redan sjungt den, men jag ville ha någon jag kan och det är alltid bra att utveckla!
Imorgon fortsätter det :)

I Brighton

Nu sitter jag i min rosa säng och ska snart sova. Det har gått snabbt och jag kan inte riktigt förstå att det redan är 3de dagen! Det är så annorlunda här. Maten, husen, skolan. Nästan allt. Det är spännande, men jag har inte riktigt kommit in i det ännu.
Imorgon ska vi till Eastborn, vilket är Brightons grannstad. Tydligen ska det regna. Typiskt när vi hade planerat att bada, men då blir det mer tid för shopping istället! På söndag ska vi på sightseing i London och på måndag börjar pop idol-lektionerna :)
Jag i en dubbeldäckare


Grönan

Jag var på Gröna Lund med Linda Söderberg! Japp, det är hon som jag sjunger 'Just the way you are' med på youtube :) Bilder:
Linda och jag!
.
Extreme - första åket
.
Kvasten
.
Vi tog en milkshakepaus!
.
Lustiga Huset - suddig Linda
.
Lustiga Huset - suddig jag
.
Fina?
.
Kanske inte..
.
Jodå :)
.
Vi lyckades Highfivea!
.
Och skrika :p
.
Hejdå!


Nu händer det verkligen!

Packat in i det sista! Om 4 timmar ska jag återigen vakna och lite senare drar jag till Arlanda! Det känns så knasigt att det var ett år sedan jag bokade och nu ska jag redan åka. Ska bli dunderkul. Jag och Amanda Levin. Dessutom kommer vi ju få massa underbara nya vänner också!
Jag och Amanda, haha!
.
Jag kommer nog skriva inlägg lite då och då eftersom jag tar med mig datorn. Men redan nu får ni ett inlägg till. Jag tänkte visa bilder från gårdagens Gröna Lund-besök!

Resfeber

Jag har rensat min garderob. Så skönt. Jag måste börja packa också! Gah, jag har inte riktigt koll på allt och jag åker på onsdag :S Det ska bli så kul! Jag och Amanda Levin (som också tävlade i Popkorn) drar till England i 3 veckor :D Det är en språkresa med sång och dans-inrikting. Nu ska jag ut och köpa lite grejer som kan vara bra att ha inför resan.

Så gick det

Hej!
Jag har nu kommit hem till Stockholm! Ganska skönt faktiskt, men jag kommer ändå sakna stugan och sjön. Men ni har fortfarande inte fått reda på hur det gick på artisttävlingen!
Det var underbart kul och alla var så sjukt duktiga. Jag kom inte vidare, men vann gjorde Maria Broberg! Hon är verkligen otroligt bra. Grattis till henne! :)
Här har ni video när jag sjunger Naturally:

Popkorn

Sitter i bilen påväg till Norrtälje! Det blir skönt med lite paus från skogen.
Ikväll klockan 18.30 börjar tävlingen, men innan dess så ska vi soundchecka och sådant. Så jag kommer vara där klockan 17.00. Jag vet att det är några andra jätteduktiga som också ska tävla, så vi får se hur det går :)

18.30 i Norrtälje på Roslagsnatta. Kom och kolla vettja!

Sommarstugan!

Håller på att packa. Snart (om några timmar) bär det av till sommarstugan! I skogen ska jag spendera mina dagar framtill den 10 juni. Men lugna er! Den 7 juni åker jag ner till Norrtälje för att delta på Roslagsnatta. Det kommer bli asagrymt! Jag längtar verkligen.
Jag har inte hunnit öva så mycket på låten än eftersom min röst inte mått så väl. Men lite iallafall och mer ska det bli. Vargarna och björnarna får lyssna :)

RSS 2.0