Prioritera

Det är sommar! Jag har liksom inte riktigt förstått det FÖRÄN nu. Det är sol och jag skulle i princip bara kunna gå utanför gården över övergångsstället och sen ner i Eriksdalsbadets pool! Det är så skönt.
Men samtidigt har jag redan börjat stressa mig över att jag ska hinna anmäla mig till höstens alla kurser. Det kommer nog bli ganska stressigt och jag hinner inte med allt jag skulle vilja. Jag får nog välja bort något. Men sång, dans och teater får jag in i vardagen på något vis iallafall!
Bild från musikalen höst 2010


Konfirmationssång

Nu är man alltså konfirmerad! Det var kul, men samtidigt jobbigt. Det känns som om allting är över nu... Fast bara över sommaren. Jag ska faktiskt bli aspirant :)
Det var jättesvettigt under kåpan och kragen höll på strypa mig, men det var det värt.
Här har ni klipp på när jag sjunger Stand by me:

Repetition

Idag hade vi genrep i Katarina kyrka inför morgondagen. Efteråt så var vi med på Gudstjänsten och då fick jag sjunga även där. Det var jättekul och kändes bra!
Imorgon efter konfirmationen kommer jag antagligen lägga upp videon när jag sjunger Stand by me. Jag tycker om den låten och den är rolig att sjunga. Hoppas det går bra imorgon!
Nu ska jag öva lite på Naturally inför Popkorn.

Svenskt

Min midsommar har varit bra trots att jag inte varit så pigg. Jag, mamma och Jorge tog färjan till Skansen och där fixade vi kransar och plockade 7 blommor och klättrade över 7 järsgårdar. Så inatt hoppas jag drömma om min blivande man.
Det var många som hade fina folkdräkter och majstången var ståtlig.

Midsommar

Jag saknar alla redan! Det är helt sjukt, men jag vill bara att midsommarafton ska vara över så jag får träffa alla imorgon på genrepet. Jag vaknade klockan 08.00 idag, fast jag kunde ha sovit ut. Sedan ville jag äta yoghurt med flingor, macka och juice klockan halv nio. Rutinerna fastnar verkligen.
Strax ska vi åka till Skansen tror jag. Det blir nog en mysig dag, men jag är väldigt trött.

Glad överraskning!

När jag kom hem och kollade mailen upptäckte jag att jag kommit med i talangtävlingen Popkorn 2011. Det är den 7 juli i Norrtälje i samband med roslagsnatta. Jag tackade Ja och ska sjunga låten Naturally - Selena Gomez!'
På söndag konfirmeras jag och då ska jag även sjunga solo. Stand by me blir det ;)

Bilder från konfalägret

Hej igen!
Nu har jag kommit hem från det underbara konfirmationsläger! Verkligen några av de bästa dagarna i mitt liv.
Här är lite bilder:
I början var det sol hela tiden :)

Övade upp min vighet
Det var mycket sång och musik!

Och mycket sport :)
Bryggan
Vi körde Spice Girls på Sikta mot stjärnorna ;)

Jag och underbara Linn :)


Soarén!

Blev så lyckad! Helt underbart kul var det :D Jag har fått många komplimanger som konferencier och jag är sjukt tacksam!
Här har ni video på när jag och min vän Emma sjunger och spexar till Greaselåten "Summer nights":
Nu åker jag iväg på konfirmationsläger, så tyvärr kommer jag nog inte blogga på två veckor :/

Dans på gården

Hej!
Igår kväll kom jag hem och stack sedan nästan direkt till sångcoachen. När jag kom dit var jag på dåligt humör, men efter halva lektionen skrattade jag mellan varje ton. Det är verkligen kul på sånglektionerna.
Idag hade vi repition för Dans på gården med skolan och imorgon är det dags. Varje årskurs framför olika danser och niorna får göra egna. Vissa årskurser får göra lite moderna danser, men vi åttor dansar folkdans :) Det kommer även vara några solonummer. Allting är klockan 09.00, men jag kan inte lova att ni ser något om ni kommer :p
Vår skolgård :)


Landet

Hälsingland. Det är så skönt att åka bort ibland till ett tyst ställe och bara hänga med underbara vänner. Vi tar det lungt och strax ska vi cykla ner till affärn och sen äta gott. Det har varit en solig dag och vi har bara slappat! Hoppat studsmatta och solat. Det är så fint här :)

RSS 2.0