Tågresa

Hej!
Sitter på tåget på väg till Hälsingland med min bror. Resan kommer ta ungefär 2 1/2 timme och vi har suttit här i ungefär 20 minuter nu.
  När vi kommer fram ska mormor och morfar hämta oss och sen ska vi träffa Lydia och Mårten!!!!!! Längtar så mycket!
 
 
 
 
Kramar

Lov, Uniform och Hemmamys

Hejsan, vad längesen jag skrev här! 
  Just nu är jag hemma och det är höstlov. Eftersom jag inte har uppdaterat någonting kanske ni inte vet, men jag går ju på internat nu! Det är väldigt spännande och det är mycket nytt som händer nu i början, så allt är ganska så omtumlande. Jag har bott där i två månader, men självklart har jag kommit hem flera gånger. Jag kan bara säga att jag trivs bättre och bättre!
  Det är mycket som är annorlunda från det vanliga livet och en sak som är riktigt kul är skoluniformen! Vi har den på onsdagar och det räcker. Det är ganska skönt att slippa bestämma vad man ska ha på sig en gång i veckan och det bildas en gemenskap av att alla ser lika ut, men det skulle nog vara ganska tråkigt att ha den varje dag.
 
Här är min klass i uniformen, jag är på nedersta raden näst längst till höger!
 
Nu är det i alla fall väldigt mysigt att vara hemma igen och imorgon åker jag till Hälsingland. Då får jag träffa Lydia och Mårten! Senare på lovet så kommer jag hem till Stockholm igen och sedan tillbaka till SSHL (skolan).
 
Ha det bra!

RSS 2.0